Chef’Special headliner op Slotavond 2023!

De Haarlemse band Chef’Special is op zaterdagavond de headliner van de Heamiel slotavond in het Julianapark. ‘Na het daverende succes met Racoon hebben we ook dit jaar weer besloten groots uit te pakken. Chef’Special stond met stip op nummer één bij de parkcommissie, dus daar hoefden we niet lang over na te denken’, aldus Peter Wiersma, voorzitter van het Heamiel comité. Deze legendarische band gooide hoge ogen met hun show bij de Vrienden van Amstel, dus het comité verwacht dat ook in Bolsward het dak eraf gaat!
Voor het optreden van Chef’Special betreedt LASSA het podium in het Julianapark. Deze DJ/producer brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’ waarmee hij een gouden plaat haalde. Sindsdien werkt hij met de top van de Nederlandse artiesten en heeft hij hits met onder andere Rolf Sanchez, Donnie en Tabitha. Dit hitkanon zorgt ervoor dat de sfeer er lekker in komt en nadat Chef’Special hun hits als ‘Amigo’, ‘In Your Arms’ en ‘Afraid of the dark’ ten gehore hebben gebracht, is er ‘not a change you won’t dance’ met Waterproof Shampoo. De mannen van deze coverband brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Tot slot wordt het een Gekkenhuys met de mannen van het gelijknamige DJ-duo, die zichzelf ‘de vrolijkste sloopact van Nederland’ noemen. Natuurlijk mag ‘onze eigen’ Bolswarder DJ Danny de Boer niet ontbreken om het publiek te entertainen tijdens de wissel van artiesten. Kortom: de slotavond van Heamiel 2023 wordt één groot feest waar jij niet mag ontbreken!
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Heamiel slotavond start op zaterdag 8 april om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via: heamiel.nl.