Even voorstellen: Conny van ‘t Zet

Je zag haar vást al voorbij komen, dus het is hoogtijd om deze geboren en getogen Bolswardse aan je voor te stellen. Je zou haar kunnen kennen als ‘het meisje van de reizen’, ze is al meer dan 25 jaar in die branche werkzaam! Ze is sociaal, spontaan en een echte aanpakker… We hebben het natuurlijk over Conny!

Deze wereld vrouw groeide met de Heamiel dagen op en vindt dit ieder jaar weer een fantastisch feest. ‘Dat ik nu plaats mag nemen in het Heamiel comité vind ik een enorme eer en een superleuke uitdaging! Dat je samen met de andere comité leden, en alle mensen die er aan meewerken, Bolsward 4 fantastische dagen mag bezorgen vind ik echt fantastisch! En dan ben ik trots dat ik een Bolswardse mag zijn! Ik hoop de komende vijf jaar samen een prachtig feest neer te zetten voor jong en oud en waar iedereen heel veel plezier aan gaat beleven. Zelf kijk ik er enorm naar uit om het feest van de andere kant mee te maken. Nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen leren kennen en vooral heel veel plezier te maken!’ aldus Conny.

Lieve Conny, welkom in het comité en we wensen je vijf fantastische jaren! Vergeet tussendoor niet te genieten, want voor je ‘t weet is het voorbij.