Even voorstellen: Erik Westra

Harré,

Mijn naam is Erik Westra. Ik ben 38 jaar. Ik ben opgegroeid in Workum en nu alweer 15 jaar wonend in Bolsward. Ik ben getrouwd met Marianne Dijkstra. We hebben 2 lieve dochters. Deze zijn 9 en 6 jaar. De meesten van jullie kennen mij denk ik van de Jumbo Kooistra in Bolsward waar ik werkzaam ben als afdelingsmanager van de kruidenierswaren. Ik ben hier nu alweer 3 jaar werkzaam. Mijn heit was melkboer in Workum, dus je kunt wel zeggen dit vak mij met de paplepel is in gegeven.

Naast mijn werk is sport een belangrijk deel van mijn dagelijkse leven. Je kunt me zomers op de tennisbaan en op het kaatsveld vinden. In de winter sla ik het liefst een balletje in de zaal met volleybal. Dit doe ik bij VC Bolsward. Wat ik zo leuk vind aan sporten is het samen zijn met je sportmaten. Na afloop een hapje en een sapje laat ik dan ook zeker niet staan.

Dit jaar stap ik in het Heamiel comité. Heb dit altijd al willen doen. Meestal sta ik aan de andere kant van het feest, maar nu mag ik het zelf organiseren met alle andere comitéleden. De eerste vergaderingen zijn achter de rug en wat een leuk team hebben wij. Er gaat een wereld voor je open als je beseft wat er allemaal bij zo’n organisatie komt kijken. Maar met dit team wat we nu hebben is niks onmogelijk. Dit jaar het thema circus. Laten we er dit jaar ook weer een top 4 daags stadsfeest van maken.

Oant sjen,

Erik Westra.