Even voorstellen: Jerrel Wolfgang

Even voorstellen……

Mijn naam is Jerrel Wolfgang en na omzwervingen door Nederland en een jaartje Noorwegen woon ik sinds maart 2016 in Bolsward samen met mijn vrouw Anoeke en onze 2 toppers Jaydèn (bijna 4) en Julyan (net 1). In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik voornamelijk als interim financial bij internationale organisaties en af en toe als boekhouder/administrateur in het MKB of voor andere zelfstandig ondernemers.

2019 wordt mijn eerste Heamiel als comité lid en ik heb er erg veel zin in, een mooie kans om veel Bolswarder te leren kennen. En waar ik voorgaande jaren “pas” rond 25 juni bezig was met Heamiel heb ik nu al een aantal vergaderingen achter de rug en er zullen nog vele volgen de komende jaren. Naast deelnemen in verschillende commissies zal ik “opgeleid” worden tot penningmeester door Saskia (huidige penningmeester), wat mooi in mijn straatje past. Want naast het mede-organiseren van een fantastisch meerdaags festival (HEAMIEL) hou ik van de cijfertjes & spreadsheets.

Naast Heamiel, werken en mijn gezin ben ik bezig met sport. Al moet ik wel zeggen dat ik tegenwoordig meer naar sport kijk dan er zelf zo actief mee bezig ben als jaren geleden maar als ik nog wat tijd kan vinden mag ik graag voetballen, squashen of een rondje op de racefiets (dat laatste voornamelijk in de zonnige maanden van het jaar).

Ik kan niet wachten tot het eind juni is, laten we er weer een mooi feest van maken met zijn allen!

Groeten
Jerrel Wolfgang