Even voorstellen: Kathinka de Jong

Hoi,
Als nieuw lid van het Heamielcomité wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kathinka de Jong Oomen, 42 jaar jong, getrouwd met Bert de Jong en samen hebben we twee geweldige kinderen, Myrthe is nu bijna 12 en Timo is 10 jaar. Samen hebben we jaren in Bolsward gewoond. In 2004 hebben we een huis gekocht in het mooie dorp Nijland.

Overdag ben ik werkzaam bij het tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Sneek waar ik samen met een geweldig team verantwoordelijk ben voor het wel en wee van de afdeling Groen. Naast werken en de dagelijkse beslommeringen houd ik mij ook graag bezig met andere dingen, graag ga ik met ons gezin op pad, wandelingen maken met onze hond, maar ook met vrienden concerten bezoeken en andere uitjes plannen. Ook probeer ik sportief te blijven door wekelijks in de sportschool te sporten en doe ik aan hardlopen, ook dit jaar staat de Dam tot Dam loop en de Loop Leeuwarden weer op de planning.

Ja en dan Heamiel… Tijdens voorgaande edities heb ik deze mooie dagen altijd beleeft als toeschouwer. Zo zijn er altijd activiteiten geweest waar ik te vinden was en van genoten heb. Doordat ik nog steeds een band met Bolsward heb, vind ik het fantastisch om nu onderdeel te mogen zijn van het Heamielcomité. Ik heb al een aantal vergaderingen mogen bijwonen en de eerste voorbereidende bespreking bijgewoond. Heamiel, het feest van het jaar! Elk jaar een ander thema met tal van activiteiten zoals spelletjes, dans, muziek, sport enzovoort. In 2019 staat het bruisende thema Circus op het programma waarmee wij als comité wel uit de voeten kunnen. Ik kijk ernaar uit om de activiteiten te organiseren en hoop dat wij elkaar tijdens de Heamiel tegen gaan komen.

Laten we er met zijn allen een super mooi Heamiel 2019 van maken.

Kathinka