Even voorstellen: Marja Wolfert

We vervolgen ons voorstelrondje met deze vrolijke noot: Marja Wolfert! Ze is een geboren en getogen Bolswarder, is gelukkig getrouwd met Branko en samen hebben ze drie kinderen. Ze werkt bij een therapeutisch gezinscentrum en is naar eigen zeggen een echt ‘mensenmens’. ‘Ik vind het mooi om mensen met elkaar te verbinden, ik geniet echt als ik zie dat mensen het leuk hebben’, vertelt ze enthousiast. 

Afgelopen Koningsdag vond Marja het hoogtijd voor een beetje reuring in de wijk en organiseerde een rommelmarkt. ‘Ik zag iedereen in de wijk stralen en mensen maakten een praatje met elkaar, dat vind ik zo mooi! Een buurvrouw van me kwam naar me toe en vroeg of ik dit op poten had gezet.’ Die buurvrouw was een oud comitélid en zo ging het balletje rollen. Marja werd natuurlijk direct door ons gebeld, want zo’n organisatietalent hoort in het Heamiel comité! ‘Ik wilde ooit graag in het comité, maar zo snel had ik het nog niet verwacht’, bekent Marja, ‘maar ik vind het ontzettend leuk en heb er heel veel zin in. Het organiseren van ál die activiteiten in de stad, waar heel Bolsward vervolgens van kan genieten… Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!’, aldus onze nieuwste topper.

Wij vinden het ook leuk dat je met ons die activiteiten wilt organiseren, Marja! Bedankt en jij ook heel veel succes de komende vijf jaar!