Even voorstellen: Wilfred de Bruijn

Het Heamielcomité is dit seizoen gezegend met vier nieuwe toppers. Natuurlijk wil je weten wie dit zijn en met trots stellen we de eerste aan je voor! Zijn naam is Wilfred de Bruijn, maar hij noemt zichzelf ook wel ‘de fotograferende buschauffeur’. Het moge duidelijk zijn dat hij regelmatig met zijn camera op pad is. ? Mogelijk ken je hem al van voetbalvereniging SCB waar hij actief is en daarnaast heeft Wilfred diverse acties voor Alzheimer Nederland gedaan.
Zeventien jaar geleden maakte hij voor het eerst kennis met de Heamieldagen, die destijds behoorlijk indruk op hem maakten: een prachtig feest vóór en dóór Bolsward, hoe bijzonder is dat?! Door de jaren heen is hij deze dagen steeds meer gaan waarderen en dat hij nu zelf onderdeel van het comité uitmaakt, maakt hem trots!
‘Door mijn inzet in het Heamielcomité wil ik ervoor zorgen dat de Heamieldagen voor alle Bolswarders, jong en oud, een bijzonder feest blijft’, aldus Wilfred. Wij vinden dit een geweldig streven, Wilfred! Welkom in het comité en veel succes de komende vijf jaar!