Heakeninginne Eline: solliciteer voor trio 2023!

Lieve dames uit Bolsward en omstreken,

Regelmatig word ik herkend als Heakeniginne en gevraagd hoe dit voor mij was. Dit waren de mooiste dagen die ik heb meegemaakt en ik zou het zo weer doen! Voor ons als trio duurde de aanloop naar de Heamiel toe net even iets langer dan normaal, maar dit heeft er voor gezorgd dat we er nóg meer zin in hadden en enthousiaster werden.

Ik vond het erg bijzonder om het van deze kant mee te maken en vanaf het moment dat het op woensdag begon, leefde ik echt in een sprookjeswereld! Je voelt je echt een koningin en na vier dagen zat ik ook helemaal in mijn rol! Ik moest na deze dagen echt weer even wennen aan mijn eigen realistische leven. 

Een ontzettend bijzondere tijd waarin je vier dagen in de watten gelegd wordt, maar ook bij iedere activiteit aanwezig bent of zelfs meedoet! Het contact met de mensen die je tijdens de activiteiten hebt is ontzettend leuk en op deze manier zie je vanuit meerdere kanten hoe iedereen de Heamiel beleeft! 

Je krijgt tevens elke dag steun van het geweldige comité, een prachtige jurk op maat en je haar & make-up worden elke dag tip-top verzorgd.

Wie wil dat nou niet?!

Voor mij zijn de Heamieldagen voorbij gevlogen en dus absoluut magisch geweest.

Wil jij mijn kroon overnemen en plaatsnemen in het Heamieltrio 2023 om dit geweldige feest op de meest waanzinnigste manier mee te maken?

Ben je 19 jaar of ouder, schrijf dan NU een motivatiebrief en twee leuke foto’s naar info@heamiel.nl en wie weet neem JIJ volgend jaar mijn stokje over en word jij ‘de kroon op juni’!

Twijfel niet, doe het en grijp je kans. Ik weet zeker dat dit onvergetelijk wordt!

Veel liefs,

Eline de Boer