Heamiel trio 2020

Heakeninginne Elske Breeuwsma roept dames op voor Heamiel 2020: ‘Doe het, twijfel niet en pak je kans’

Lieve meiden uit Bolsward en omstreken,
Een warm gevoel en een enorme glimlach voel ik opkomen als iemand mij iets vraagt over Heamiel en mijn ervaringen. Ik raak er niet over uitgepraat en zou het zo nog een keer doen. Ik heb het dan ook uitgesteld om dit berichtje te schrijven, want dat betekent écht het einde van mijn tijd als Heakeninginne. Toch is het tijd om mijn kroontje door te geven.

Heamiel brengt je zo veel: je leert twee fantastische meiden kennen, je leert het geweldige heamielcomité kennen en je waant je vier dagen in een droomwereld. Ik heb nog nooit zo veel gedaan in vier dagen en geloof me, je voelt je net een prinses. Er wordt een jurk voor je gemaakt, je wordt elke ochtend naar de kapper gebracht, je make-up wordt gedaan en het comité zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Daarnaast is het een surrealistische ervaring. Het is gek om opeens naar iedereen te zwaaien en mensen met je op de foto willen. Dat ik afgelopen jaar Heakeninginne ben geweest is nog steeds zo onwerkelijk. Het is met stip een van mijn bijzonderste ervaringen ooit en het is onmogelijk uit te leggen hoe gaaf het is. Je moet het zelf meemaken.

Dus: wil je Heamiel 2020 op de meest intense, bijzondere, waanzinnige en mooiste manier ooit meemaken en ben je 19 jaar of ouder? Wacht niet langer en stuur je motivatiebrief en twee leuke foto’s naar info@heamiel.nl en wie weet ben jij de Kroon op juni!

Doe het, twijfel niet en pak je kans. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Liefs,

Elske Breeuwsma.