Hoi famkes út Boalsert en omkriten!

Alweer een jaar geleden schreef ik een brief aan het Heamielcomité in de hoop mijn meisjesdroom te laten uitkomen. Een plekje in het Heamieltrio. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een ‘machtige’ ervaring was het om hofdame te zijn! Gerbrich, Hanna en ik waren tijdens Heamiel 2017 vier dagen het gezicht van Bolsward. We hebben er samen ontzettend van genoten. De tijd vloog voorbij!

Voordat er ook nog maar iemand uit onze omgeving met Heamiel bezig was, hadden we met z’n drieën al enorme voorpret. Meedenken over de jurken, kennismaken met elkaar, een professionele fotoshoot, maar vooral fantaseren over wat komen zou.

Nadat bekend was dat wij met z’n drieën het Heamieltrio zouden vormen, kregen we heel veel leuke en lieve reacties. De voorpret werd steeds groter, de jurken kregen steeds meer vorm en wij kregen er steeds meer zin in.

Tijdens de dagen voelden we ons echte prinsessen. Elke ochtend gingen we naar de kapper en in de make-up, waarna we in onze op maat gemaakte jurken werden gehesen. Een fantastisch comité hielp ons met alles en liet ons alle facetten van een veelzijdig feest zien. En dat zijn er nogal wat. Een ervaring om nooit te vergeten!

Dus: ben jij in juni 2018 19 jaar of ouder? Kom je uit (de buurt van) Bolsward? En wil jij je horizon verbreden door de wereld van Heamiel te ontdekken? Stuur dan je motivatie en 2 foto’s naar info@heamiel.nl! Je zult er geen moment spijt van krijgen.

Liefs,
Gelske Sieperda