Leave froulje út Boalsert en omkriten,

Heamiel 2019, het lijkt nog erg ver weg, maar de voorbereidingen zijn alweer in volle gang en daarbij ook de zoektocht naar een nieuw Heamieltrio!

Ik weet het nog als de dag van gisteren; het moment dat ik te horen kreeg dat ik Heakeninginne tijdens het Werelds Heamiel 2018 mocht zijn, wat een bijzonder bericht was dat! De tijd erna leef je in een roes en heb je al zoveel leuke afspraken ‘achter de schermen’ zoals de fotoshoot, samen dé jurk ontwerpen, je ontmoet het comité, gezonde spanning voor de bekendmaking… en dan moet het feest zelf nog beginnen! Een hele speciale tijd.

En dan in juni hét feest! Wauw, wat heb ik geweldige dagen gehad als Heakeninginne met mijn hofdames. Zoveel leuke reacties en wat een unieke ervaring om nooit meer te vergeten! Tijdens de 4 dagen sta je er nooit alleen voor, er staan fantastische mensen om het Heamieltrio heen die je laten stralen. Het zijn lange en pittige dagen waar de activiteiten elkaar snel afwisselen, maar het enthousiasme van de mensen die je onderweg tegenkomt geven je zoveel energie. Het was het allemaal absoluut waard! Met een grote glimlach kijk ik regelmatig foto’s van de Heamieldagen terug en beleef ik alles opnieuw. Alle verwachtingen die ik vooraf had zijn meer dan overtroffen, het was een droom die uitkwam!

Nu is het moment aangebroken het stokje verder over te dragen en aan mij de taak om joú enthousiast te maken om je aan te melden voor Cirque du Heamiel 2019! Dus ben je 19 jaar of ouder, afkomstig uit Bolsward of omstreken, twijfel dan niet en meld je! Stuur je motivatiebrief en twee recente foto’s naar info@heamiel.nl en wie weet ben jij straks het stralend middelpunt. Ik beloof het je, je zult er geen seconde spijt van krijgen!

Liefs,

Tecla Hettinga (Heakeninginne 2018)