Lieve dames van Bolsward en omstreken

Culinair Heamiel 2017, wat was het fantastisch! Nu 5 maanden later en elke keer als ik er aan denk komt er weer een glimlach en een mooie herinnering naar boven. Goh, wat hebben we genoten. 
Je ontmoet zo veel leuke, lieve mensen. Je komt op plaatsen waar je anders nooit of niet mag komen. Elke ochtend weer word je prachtig mooi opgemaakt, zit je haar perfect in de krul en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Maar vergeet niet, je bent samen met de 2 andere dames het gezicht van Bolsward dus er moet ook gewerkt worden. Het zijn lange dagen die je maakt, vroeg van bed en laat op bed. Je wordt moe, krijgt last van je voeten, je kaken doen zeer van het lachen en er kan eens een traantje worden weg gepinkt als het Heamiel voorbij is. Maar o, o ,o wat was het fantastisch! Een unieke ervaring en een herinnering voor altijd!

Gelukkig doe je het niet alleen. Dat is het enige waarom ik twijfelde of ik wel of niet zou schrijven. 
Al die mensen die naar je kijken; hoe ziet de jurk er uit? Hoe zit het haar? Hoe zijn de 3 dames bij elkaar? Maar zodra je woensdag avond weer in je bed ligt van al de dingen die je hebt meegemaakt denk je er niet eens aan. Je doet het niet alleen, je doet het met z’n drieën. De tijd vliegt voor bij.

Een super ervaring en 4 onvergetelijke dagen feest met een geweldig Heamiel comité om je heen die 24 uur per dag voor je klaar staan. En 2 vriendinnen erbij met wie je een hele bijzondere ervaring mee hebt meegemaakt. 

Kortom, als je nu niet bent overgehaald om te schrijven weet ik het ook niet meer. 
Samen met 2 andere dames maak je zó veel onwijs leuk dingen mee!
Dus geef je op als Hofdame of Hooikoningin voor Wereld’s Heamiel 2018 en wie weet ben je een unieke ervaring rijker.

Liefs,
Hanna Harkema