Lieve dames uit Bolsward en omstreken

Heamiel 2018, wat was het bijzonder voor mij. Ik schrijf dit nu, terugdenkend aan deze fantastische ervaring en het enige wat ik kan denken is, ik wil weer!

Vanaf het moment dat ze zeggen: “jij bent hofdame 2018”, is het echt! Zoveel spannende en leuke ervaringen staan op je te wachten! Wat heb ik intens genoten samen met Tecla en Nienke!

Voor het trio begint de Heamiel al in maart. Je hebt een sollicitatiegesprek, je maakt kennis met het trio, de fotoshoot en natuurlijk de bespreking over de jurken.

Na de bekendmaking gaat alles snel, de jurk wordt steeds meer ‘JOUW’ jurk en Heamiel komt steeds dichterbij.

Vier dagen lang word je geleefd. Iedere ochtend vroeg naar de kapper en de make-up en daarna langs alle activiteiten. Als trio mag je naar activiteiten waar je anders niet komt. Het moment dat je in de auto zit te wachten tot het feest los barst, de oliekoekenplons, waar bijna heel Bolsward langs de kant staat, de vertrouwde Night of the Heamiel, het straatfestival en de fantastische dansgroepen van over de hele wereld. En het beste is nog, dit alles is slechts een klein gedeelte van het hele feest. Werkelijk alles maak je mee!

Voor alle dames uit Bolsward en omstreken, ben je 19 jaar of ouder, stuur dan je brief en 2 foto’s naar info@heamiel.nl en wie weet heb jij de eer om deel uit te maken van een fantastisch Heamiel! Ik zeg doen!