Nielson hoofdact op Slotavond 2019

Op de 5de editie van de Jumbo Kooistra Heamiel Slotavond in het Julianapark verzorgt Nielson de hoofdact. De Nederlandse singer-songwriter Nielson is o.a. bekend geworden met nummers als “Sexy als ik dans”, “Hoe” en “Hotelsuite”. Op dit moment draait Nielson met “IJskoud” al weer een paar maanden bovenin mee in de Top 40 en hij schopte het tot in de finale van het populaire TV programma Wie is de Mol.

Naast Nielson zullen ook de Memphis Maniacs weer naar Bolsward komen. Deze “Meesters van de Mash-Up” zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland: knallers van hits uit zéér diverse genres worden door en over elkaar heen gegooid. De Memphis Maniacs zijn geen onbekenden in Bolsward en staan dit jaar ook weer garant voor een adembenemende show.

TV-persoonlijkheid Dave Roelvink – bekend van o.a. “De Roelvinkjes” – richt zich tegenwoordig voornamelijk op z’n DJ-carrière. Hij zal de avond in het park aftrappen en het publiek opwarmen met de muziekstijlen bubbling, moombahton en eclectic.

Naast vaste huis-DJ Dan Daniels komt er dit jaar ook een show van de Beatcrooks. De Beatcrooks – vooral bekend in de achterhoek – hebben o.a. optredens verzorgd op de Zwarte Cross en Defcon 1. De muziek omschrijven ze zelf als “Happy Høken”. Een feestexplosie die in hoog tempo het Julianapark in knalt.

Uiteraard wordt de Heamiel Slotavond weer afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Kaarten voor de Heamiel Slotavond zijn vanaf vrijdag 29 maart 2019 om 12.00 uur verkrijgbaar via https://heamiel.nl/tickets