Pubquiz XL 2017

Pubquiz en bingo: Heamielcomité komt in 2020 met online activiteiten

Om de ‘Heamiel-leegte’ in het laatste weekend van juni wat op te vullen, komt het organiserende comité met twee online activiteiten.

Zo is er op vrijdag 26 juni een digitale pubquiz, onder leiding van Marcel de Vries. Muzikale omlijsting is er van de Groovejets. ,,Er is maar één pubquizkoning en dat is Marcel”, legt comitélid Mireille Lunter uit. ,,Hij was enthousiast en stelde voor om ook de Groovejets er bij te betrekken.” Ook de band stemde in en zo wordt het een muzikale quizavond met zes vragenrondes.

Het comité broedt nog op samenwerking met lokale ondernemers, om bijvoorbeeld borrelplanken samen te stellen als versnapering voor tijdens de quiz.

Een dag later is de ‘Lekker Vaut Bingo’, een nieuwe activiteit die anders op donderdag in het park had plaatsgevonden. Nu is dat vanuit de huiskamer met familie en vrienden, want de bingo wordt -net zoals de quiz- via een stream getoond. Presentatie deze avond is in handen van Theun Planinga en muzikale medewerking komt van dj Danny de Boer. De groep die het ‘vautst’ gekleed gaat maakt kans om een prijs.

Kaartverkoop voor beide activiteiten start op vrijdagavond 19.00 uur en kan via deze link.

door: Yme Gietema – Bolswards Nieuwsblad